Harley-Davidson Certified™ Approved Used Bikes
Ride With Confidence
QR Code
TOURING FLTRX ROAD GLIDE Chrome Finish
  • Bouwjaar
    Nieuw (2024)
  • Carrosserie
    Sport/tour
  • Referentienummer
    0001584
€ 32.595,-

Specificaties

  • Brandstof
    Benzine
  • Kleur
    White Onyx Pearl
  • BTW verrekenbaar
    Ja
    De getoonde prijs is inclusief BTW. Bent u ondernemer? Dan kunt u deze BTW (ca. € 5.655,-) als voorbelasting aftrekken, voor zover u het voertuig gebruikt voor belaste omzet.
Meer specificaties

Dealerinformatie

Harley-Davidson Fraussen

Bosdel 49
3600 Genk

Opmerkingen

2024 ROAD GLIDE

Verkrijgbaar vanaf 31995 €

SHARKNOSE-KUIP
De sharknose-kuip krijgt een nieuw leven met een gevormd silhouet, volledig geïntegreerde LED-verlichting en een nieuw ontwerp van het windscherm. De Road Glide-kuip is ontworpen met behulp van CFD (Computational Fluid Dynamics) om de aerodynamische efficiëntie te verbeteren. Hij optimaliseert de prestaties op de weg en het rijcomfort met een agressieve nieuwe kijk op de originele op het frame gemonteerde kuip.

SIGNATURE LED-VERLICHTING
Het volledig geïntegreerde LED-verlichtingspakket verbetert de zichtbaarheid, integreert richtingaanwijzers en accentueert de lijnen van de Sharknose-kuip, waardoor een onderscheidende look ontstaat die direct herkenbaar is, zowel overdag als 's nachts.
CONTRAST GESNEDEN WIELEN
De 483 mm gegoten aluminium wielen voor en 457 mm achter zijn gewikkeld in Dunlop-banden en hebben een zwarte afwerking met machinaal gesneden accenten die contrasterend helder aluminium onthullen.

FLOW STATE
Elk oppervlak van de Road Glide is opnieuw ontworpen en verfijnd, waardoor een naadloze visuele stroom is ontstaan van de punt van het voorspatbord tot de achterkant van de zadeltassen.

Fabrieksgarantie: 24 maanden + 24 maanden extra garantie
Garantie kan verlengd worden tot 60 maanden.
Verzekering vanaf 189 €.
Financiering zonder voorschot mogelijk.

Sinds ''1959'' is ons bedrijf actief in de motorfietswereld, maak kennis met ons team en ervaar dat jouw Hobby onze Passie is.